sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Muuttohaaveita

Kuten kuvauskin jo kertoo,haaveilee meidän perhe muutosta,isompaan asuntoon ja rauhallisemmalle alueelle. Asutaan nyt pienessä kolmiossa ja vaikka koitetaan turhia tavaroita välttää,niin niitä pursuaa kaapeista ja hyllyistä!
Nyt ollaan siis n.kk sitten varattu iso neliö,ei olla vaan vieläkään päästy sitä katsomaan,raivostuttavaa. Ensin sen hetkinen asukas ei halunnut sinne katsojia,sitten tehdään remppaa,nut ehkä,huom ehkä,päästään huomenna,en tosin tuudittaudu siihen tietoon..
Nyt sitten oon ostellut kaikkea pientä kivaa uuteen kotiin (toivon tosiaan että muutetaan...) verhoja,maton jne...Ja tänään ostin sohvan,kyllä vaan! Ja siis sehän ei mahdu tähän meidän nykyiseen olkkariin oikein mitenkään,kun täällä on jo sohva ja meidän sänky..Kun joudutaan nukkumaan olkkarissa,mikä on todella todella ärsyttävää..No,täällä se nyt on kuitenkin..aika ahdasta on,mutta edelleen luotan siihen että pian muutetaan :D
Meidän nykyinen koti on 65neliön kolmio,pienet huoneet ja levotonta aluetaa lasten kannalta,ei siis hyvä. Ollaan vuoden verran etitty uutta kotia,välillä vähemmän mutta nyt taas parin kk ajan aktiivisemmin. Ollaan käyty lyhyen ajan sisällä katsomassa muutamaa kolmiota mutta tää neliö houkuttelis todella paljon! Olis tilaa ja olis aivan toisella alueella kun nykynen koti. Toki huonona puolena se,että tytön pitäis vaihtaa hoitopaikkaa :( Mut ehkä enemmän vaakakupissa painaa kotipihan turvallisuus!
Niin,tässä tämä sohva! Divaanisohva,levitettävä,säilytyslaatikolla,ja mikä parasta,hintaa naurettavat 20e!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti